Etsi lähin Google Educator Group ‑ryhmä

Google Educator Group ‑ryhmissä (GEG:t) paikalliset kouluttajat voivat tavata niin verkossa kuin paikallisesti järjestettävissä tapahtumissa. Kouluttajat voivat jakaa kokemuksiaan, oppia toisiltaan ja innostaa toisiaan.

Google Educator Group ‑ryhmään kuuluvat intialaiset opettajat seuraavat seminaaria keskittyneesti.

Mitä Google Educator Group ‑ryhmät ovat?

GEG-ryhmät tuovat innokkaat kouluttajat yhteen. Ryhmät tarjoavat mahdollisuuden keskustella niin verkossa kuin paikallisesti järjestettävissä tapahtumissa eduista, joita teknologia tuo oppilaitoksiin, luokkahuoneisiin ja yhteisöihin ympäri maailmaa. Ryhmätapahtumissa kouluttajat voivat tehdä yhteistyötä, jakaa kokemuksiaan ja tukea toisiaan.

Kuka tahansa voi liittyä

Voit olla rehtori, järjestelmänvalvoja, opettaja tai oppilas tai vain kiinnostunut Google-tuotteiden käyttämisestä oppimisen apuvälineenä.

Kouluttajien ja samanhenkisten ihmisten ylläpitämiä

Jokainen ryhmä on paikallisen vapaaehtoisen GEG-johtajan organisoima, ja ryhmät ovat täysin riippumattomia Googlesta yhtiönä.

Maksuttomia tapahtumia verkossa ja paikan päällä

Seuraa ryhmää Google+‑palvelussa, pysy ajan tasalla päivityksistä ja tapaa jäseniä henkilökohtaisesti lähelläsi järjestettävissä GEG-tapahtumissa. Kaikki GEG-tapahtumat ovat maksuttomia.

"Liityin GEG-ryhmään, koska halusin olla osa kymmenientuhansien sertifioitujen kouluttajien kansainvälistä yhteisöä. Voin lähettää johonkin ryhmään viestin ja kysyä vinkkejä, miten voin auttaa oppilaitani ymmärtämään tärkeitä historiallisia tapahtumapaikkoja Google Earthin avulla. Saan käytännöllisiä vinkkejä muilta kouluttajilta."

Donnie Piercey, Yhteiskuntaopin opettaja ja teknologiaintegraation asiantuntija, Eminence Independent School
Staattinen maailmankartta, jossa näkyy Google Educator Group ‑ryhmien sijainteja ympäri maailmaa.

Liity lähimpään ryhmään

Tutustu Google Educator Group ‑ryhmiin ja tapaa alueellasi toimivia kouluttajia, jotka edistävät oppimista oppilaitoksissa, luokkahuoneissa ja yhteisöissä Googlen ratkaisujen avulla.

Google Educator Group ‑ryhmien uutisia ja tarinoita

Donnie Piercey on 5. luokan opettaja ja Google-sertifioitu kouluttaja. Hän mullistaa oppilaiden oppimista teknologian avulla. (Kuva: James Allen, Eminence Schools)

Teknologia tarjoaa mahdollisuuksia ja motivoi oppimaan uutta: Googlen sertifiointikoulutuksista oppimani tärkeimmät asiat

Yhteiskuntaopin opettaja ja teknologiaintegraation asiantuntija Donnie Percy kertoo, miten hänestä tuli Google-sertifioitu kouluttaja. Kouluttautuminen on auttanut häntä tuomaan luovuuden ja oppimisen ilon luokkahuoneeseen teknologian avulla.

Aloita

Tule mukaan Google Educator Group ‑ryhmään

Osallistu alueellasi järjestettäviin tapahtumiin ja työpajoihin, joissa voit tehdä yhteistyötä, jakaa kokemuksia ja saada tukea muilta kouluttajilta.