Siirry sisältöön

Pysy ajan tasalla ja vapauta Google Workspace koko potentiaali

Kun Google Workspace käyttäjien määrä oppilaitoksessa lisääntyy, avautuu uusia mahdollisuuksia yhteistyöhön, innovaatioihin ja tuottavuuteen. Auta opettajia ja järjestelmänvalvojia tutustumaan Google Workspace tarkemmin, luo yhteyksiä laajempaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla uusimpien tuoteparannusten suhteen.

Eväitä opettajien ja Google Workspace ‑järjestelmänvalvojien työhön

Auta opettajia ja järjestelmänvalvojia löytämään juuri se koulutus, jota he tarvitsevat onnistuakseen. Ammatillisen kehittymisen ohjelmia ja koulutusohjelmia on saatavilla niin paikan päällä järjestettyinä kuin verkossakin. Ohjelmia voi myös suorittaa asiantuntijan ohjaamana tai omatoimisesti. Näin kaikki voivat saada Google Workspace parhaan mahdollisen hyödyn.

An administrator sitting next to an educator providing Google Workspace guidance on her computer

Entistäkin enemmän Google Workspace for Education ‑mahdollisuuksia

Käyttöönoton jälkeen Google Workspace on helppo laajentaa aktivoimalla uusia toimintoja, lisäämällä käyttäjiä ja päivittämällä työkaluja ja palveluja. Ottamalla yhteyttä Google Workspace ‑asiantuntijaan saat lisätietoja vaihtoehdoistasi ja apua seuraavan askeleen ottamiseen.

An illustration of a Chromebook displaying Google Docs next to a smartphone with Gmail opened

Tutustuta opettajat ja oppilaat Course Kitiin

Course Kitin avulla kaikki voivat hyödyntää käytössään olevaa teknologiaa entistä paremmin. Tämä maksuttomien työkalujen valikoima integroi Google Workspace oppilaitoksen käyttämiin opetusalustoihin ja antaa mahdollisuuden saumattomaan ja entistä tehokkaampaan opetuksen hallintaan, viestintään ja yhteistyöhön.

Lisää työkaluja ja palveluja, lisää hyötyjä

Google Workspace ‑työkalut ovat tehokkaita itsessäänkin mutta toimivat vieläkin paremmin yhdessä. Aktivoimalla lisää palveluja saat parhaat mahdolliset integrointi-, tehokkuus- ja tuottavuushyödyt.

Kaikki yhdessä – kampuksella ja sen ulkopuolella

Olipa kyseessä sitten yksittäinen uusi työntekijä tai koko laitoksen henkilökunta, käyttäjätilien lisääminen Google Workspace sujuu helposti. Voit pitää koko oppilaitoksen ajan tasalla ja samalla alustalla.

Lisää ominaisuuksia

Päivitä Google Workspace for Education Standardin, Teaching and Learning Upgraden tai Google Workspace for Education Plusin edistyksellisiin tietoturvaominaisuuksiin ja premium-tason yhteiskäyttötyökaluihin.

A pair of students are locked in a discussion about Google tools. One holds his hand up to drive home his point.

Osallistu ja opi lisää

Google Workspace ‑käyttäjien, ‑järjestelmänvalvojien ja ‑asiantuntijoiden kansainvälisestä yhteisöstä saat inspiraatiota ja tukea sekä kuulet Google Workspace ‑uutisista ja ‑tapahtumista.

Google Workspace uutuudet

Katso demovideot ja tilaa blogi, jotta saat uusimmat Google Workspace ‑järjestelmänvalvojille tarkoitetut päivitykset.

Google Workspace ‑oppimiskeskus

Täältä löydät koulutusoppaat, vastaukset yleisiin kysymyksiin ja muut hyödylliset Google Workspace ‑resurssit. Tutustu esimerkiksi Transformation Galleryyn, josta saat ideoita Google Workspace hyödyntämiseen.

Google Workspace ‑järjestelmänvalvojien yhteisö

Jaa parhaita käytäntöjä ja teknisiä vinkkejä ja tutustu muiden vinkkeihin. Saat myös käyttöoikeuden vain rajatulle yleisölle tarkoitettuun Google Workspace for Education luottamukselliseen tuotteiden toteuttamissuunnitelmaan.

Education OnAir ‑webinaarit

Osallistu webinaareihin ja digitaalisiin tapahtumiin, niin kuulet uusista työkaluista ja ideoista Google for Education ‑asiantuntijoilta, ‑kumppaneilta ja ‑käyttäjiltä.

Jatka tutustumista