Carroll School hjælper eleverne med at overvinde deres indlæringsvanskeligheder ved hjælp af Google for Education

Margaret Kuzmicz, der er leder af teknologiafdelingen på Carroll School, ønskede at finde en teknologi, der kunne inspirere eleverne til at lære i stedet for at afskrække dem.

Udfordring

Margaret Kuzmicz, der er leder af teknologiafdelingen på Carroll School, ønskede at finde en teknologi, der kunne inspirere eleverne til at lære i stedet for at afskrække dem. De Windows-enheder, som skolen havde på det tidspunkt, var dog desværre forældede, langsomme og svære for eleverne at bruge. De var desuden besværlige at vedligeholde for it-teamet på grund af nogle almindelige, tekniske problemer. "Der var mange udfordringer ved at skulle administrere et Windows-miljø, og det var kommet til det punkt, hvor jeg hvert år var nødt til at ansætte vikarer for at have enhederne klar til det nye skoleår", fortæller Kuzmicz. Da mange elever med et sprogligt handicap kæmper med de traditionelle undervisningsmetoder til at lære at læse og skrive, ønskede Carroll School at anvende en intuitiv teknologi, der kunne hjælpe eleverne med at klare sig godt i skolen. Under overvejelserne med at finde en bedre løsning til eleverne gik de op for dem, at enheder med touchskærm ville være lettere for alle at bruge, især for de yngste af eleverne.

"Med Google Workspace er eleverne i kontinuerlig og ofte direkte kontakt med deres underviser og andre elever. Denne kontakt hjælper eleverne med at blive mere produktive, fordi de bliver i stand til at overvinde forhindringer, som de tidligere ikke kunne få støtte til."

Margaret Kuzmicz, Director of Technology, Carroll School

Løsning

I 2014 indgik Kuzmicz i et samarbejde med flere forskellige institutter på skolen, blandt andet de to teams Administration og Cognitive Intervention and Research, for at finde en løsning, der bedst muligt kunne opfylde Carroll Schools unikke behov. "Vi valgte Google Workspace for Education, Chromebooks med touchskærm og Google Classroom, fordi de leverer den type oplevelse, som vores elever har brug for og fortjener", siger Kuzmicz. Alle elever bruger nu Chromebooks med touchskærm i undervisningen både til daglig og til tests. Chromebooks har været så stor en succes i år, at fakultetet på Carroll School kører et pilotprojekt med 40 af deres egne enheder og har planer om, at alle 100 undervisere i sidste ende skal bruge Chromebooks i undervisningen.