A blue, yellow, and green outlined circle. A red T is inside the circle.

Hjælp undervisere med at få mest muligt ud af Google-værktøjerne som Certified Trainer

Gennem Certified Trainers lærer undervisere, hvordan de kan bruge Google for Education-produkter til at gøre undervisningen mere effektiv, opnå bedre resultater hos eleverne og fremme lederegenskaber.

Tre kvinder, der kigger på en computerskærm på en konference.

Bliv Certified Trainer

Udnyt din ekspertise og dine lederevner til at hjælpe undervisere med at forny deres undervisning gennem Googles værktøjer.

Bliv leder

Skil dig ud som leder, og udbred den indvirkning, du har på andre undervisere og deres elever.

Udbyg dine undervisningskompetencer.

Udvikl dine færdigheder som kursusunderviser, så du kan puste nyt liv i din undervisning gennem teknologien.

Deltag i et fællesskab af ligesindede ledere

Samarbejd med et fællesskab af andre Certified Trainers i en privat Google Trainer-gruppe, og bliv del af Google for Educations globale EDU-indeks.

Trin for trin

Følg disse trin for at blive Certified Trainer

1

Gennemfør Trainer-kurset

Trainer-kurset udvikler dig som underviser med ny viden og udbygning af dine kompetencer til at udarbejde og levere kursusplaner.

2

Gennemfør Trainer Skills-prøven

Tag Trainer Skills-prøven for at vurdere, om du er klar til at undervise andre

3

Få Underviser-certifikater på niveau 1 og 2

Sørg for, at du har styr på den grundlæggende del af programmet med kurserne Grundkursus og Avanceret.

4

Lav en video, og indsend din Trainer-ansøgning

Film en 3-minutters video for at præsentere dig selv og din undervisningsstil, og indsend din ansøgning

To børn, der kigger på en computer
Løbende krav

Bevar din status som Certified Trainer

 • Gennemfør og rapportér mindst 12 kursus-/coachingsessioner pr. år
 • Del idéer og ressourcer med vores fællesskab af kursusundervisere
 • Fornyet indsendelse af interesse, herunder årlig evaluering af produktopdateringer

Udforsk ofte stillede spørgsmål

Se alle ofte stillede spørgsmål
Udvid alle Skjul alle
 • Hvad kræver det at opnå certificeringen?

  Du skal gennemføre følgende seks trin for at få titlen som Certified Trainer:

  1. Certified Trainer-kursus. Når du gennemfører vores Trainer-kursus, får du vejledning i at 1) oprette og levere inspirerende og effektive kursusplaner og 2) hjælpe undervisere med at bruge transformative Google-teknologier (ca. otte timer). Dette kursus vil være med til at styrke dine evner inden for undervisning, ledelse og personrelationer, som er med til at gøre dig til en dygtig kursusleder. Klik her for at få adgang.
  2. Trainer Skills-prøve. Bestå Trainer Skills-prøven (ca. en time). Denne eksamen tester din forståelse af Trainer-kurset og dit kendskab til Google for Education. Klik her for at få adgang.
  3. Google-certificeret underviser på niveau 1. Tag eksamenen til Google-certificeret underviser på niveau 1 (ca. 3 timer), der vurderer din evne til at udføre vellykket integration af Google-værktøjer i undervisningsmetoder for at forbedre undervisning og læring. Denne eksamen er med til at opbygge din selvtillid, mens du arbejder med undervisere og Google-værktøjer.
  4. Google-certificeret underviser på niveau 2. Tag eksamenen til at blive Google-certificeret underviser på niveau 2 (ca. 3 timer) for at lære om nyskabende strategier til integration af et bredt udvalg af Google for Education-værktøjer og -teknologier til undervisningen. Få flere oplysninger om eksamenerne for niveau 1 og niveau 2.
  5. Optag en Trainer-video. Skil dig ud fra mængden ved at indsende en video, hvor du på tre minutter fortæller, hvilken slags Trainer du er (ca. to timers forberedelsestid). I det første minut har du chancen for at imponere os ved at forklare, hvorfor du gerne vil være Trainer, og hvad der gør dig unik og perfekt til Google. De sidste to minutter af videoen skal forklare seerne, hvordan én funktion i Googles produktivitetspakke, Chromebooks eller Chrome kan bruges innovativt i et klasselokale eller til andre undervisningsrelaterede formål. Screencasts foretrækkes.
  6. Ansøg! Indsend din ansøgning om medlemskab sammen med ovennævnte materialer (ca. 1 time). Du bliver også bedt om at besvare en række korte spørgsmål. Dine svar vil give os en forståelse af din kursuserfaring, herunder planlægning, implementering, evaluering og udvikling af undervisningsmaterialer.
 • Hvad koster eksamenerne?

  Eksamenen for Google-certificeret underviser – niveau 1 koster 10 USD, eksamenen for Google-certificeret underviser – niveau 2 koster 25 USD, og Trainer Skills-prøven koster 15 USD.

 • Hvor kan jeg få en kopi af mit certifikat?

  Dit certifikat og dit badge sendes via mail til den adresse, du brugte ved tilmeldingen til eksamenen. Hvis du ikke har modtaget en kopi, kan du tjekke din spammappe.

 • På hvilke datoer gennemgås ansøgninger for 2020?

  Ansøgninger godkendes løbende. Du bør modtage en notifikation om status på din ansøgning inden for 4-6 uger efter indsendelse af ansøgningen. Tak for din tålmodighed.

 • Hvad skal jeg gøre for at holde min certificering i Google for Education Certified Trainer ved lige?

  Hvis du vil fortsætte dit engagement i Certified Trainer-certificeringen, skal du gennemføre og rapportere mindst 12 kursus-/coachingsessioner pr. år og bekræfte din interesse igen ved at indsende en årlig evaluering af produktopdateringer. Vi anbefaler også, at du deler idéer og ressourcer med vores fællesskab af Trainers i Google Trainer-gruppen og Workbench.

Få support

Hvis du har brug for hjælp med Certified Trainer-programmet, kan du kontakte os ved at klikke nedenfor.