Find a Google-undervisergruppe i nærheden af dig

Google-undervisergrupper (GUG'er) hjælper med at skabe kontakt mellem lokale undervisere, hvor de ansigt til ansigt og online kan lære, dele og inspirere hinanden.

Undervisere i en Google-undervisergruppe i Indien lytter opmærksomt på et seminar.

Hvad er Google-undervisergrupper?

GUG'er skaber kontakt mellem passionerede undervisere, så de kan diskutere fordelene ved teknologi i skoler, klasseværelser og fællesskaber rundt om i hele verden – både online og ved lokale begivenheder i den virkelige verden. Disse grupper giver underviserne et forum, hvor de kan samarbejde, dele indhold og hjælpe hinanden.

Alle kan deltage

Du kan være skoleleder, skoleadministrator, underviser, elev bare interesseret i at bruge Googles produkter til at udvikle læringen.

Administreres af undervisere og folk som dig selv

Hver gruppe er organiseret med en lokal frivillig (GUG-leder) og er helt uafhængig af virksomheden Google.

Gratis at deltage i begivenheder – både online og offline

Følg en gruppe på Google+ for at få opdateringer og møde andre medlemmer personligt på en kommende GUG-begivenhed i nærheden af dig. Alle GUG-begivenheder er gratis.

"Jeg blev medlem af en GUG for at [få kontakt til] et netværk med titusindvis af andre certificerede undervisere rundt om i verden. Jeg kan sende en besked til en af mine grupper, f.eks.: 'Jeg prøver at finde ud af, hvordan jeg ved hjælp af Google Earth kan hjælpe mine elever til at forstå, hvor vigtige historiske begivenheder har fundet sted', og så kan jeg høre, hvordan andre undervisere gør i deres undervisning".

Donnie Piercey, Samfundsfagslærer og specialist i integrering af teknologi, Eminence Independent School
Et statisk verdenskort med en detaljeret visning af antallet af Google-undervisergrupper rundt om i hele verden.

Deltag i en gruppe i nærheden af dig

Udforsk Google-undervisergrupperne for at møde andre undervisere i dit nærområde, der også bruger Google-løsninger til at fremme læringen på skoler og hold og i fællesskaber.

Nyheder og historier om Google-undervisergrupper

Donnie Piercey, tredjeklasselærer og Google-certificeret underviser, bruger teknologien som en hjælp til at forny læringen for eleverne. (Billede: James Allen, Eminence Schools)

Fokus på, hvorfor man skal gøre noget, og ikke hvordan man skal gøre det: Hvad jeg tog med mig fra Googles certificeringskursus

Donnie Piercey, samfundsfagslærer og specialist i integration af teknologi, deler sine gode erfaringer med at blive Google-certificeret underviser og fortæller, hvordan teknologien hjalp ham med at fremme indlæringen og kreativiteten i hans undervisning.

Kom godt i gang

Kom godt i gang med en Google-undervisergruppe

Samarbejd, del, og få hjælp fra andre undervisere gennem lokale begivenheder og workshops i dit område.