Gå til indhold
En blå, gul og grøn punkteret cirkel. Et rødt T inde i cirklen.

Hjælp undervisere med at få mest muligt ud af Google-værktøjerne som Certified Trainer

Gennem Certified Trainers lærer undervisere, hvordan de kan bruge Google for Education-produkter til at gøre undervisningen mere effektiv, opnå bedre resultater hos eleverne og fremme lederegenskaber.

Tre kvinder, der kigger på en computerskærm på en konference.

Bliv Certified Trainer

Udnyt din ekspertise og dine lederevner til at hjælpe undervisere med at forny deres undervisning gennem Googles værktøjer.

Bliv leder

Skil dig ud som leder, og udbred den indvirkning, du har på andre undervisere og deres elever.

Udbyg dine undervisningskompetencer.

Udvikl dine færdigheder som kursusunderviser, så du kan puste nyt liv i din undervisning gennem teknologien.

Deltag i et fællesskab af ligesindede ledere

Samarbejd med et fællesskab af andre Certified Trainers i en privat Google Trainer-gruppe, og bliv del af Google for Educations globale EDU-indeks.

Trin for trin

Følg disse trin for at blive Certified Trainer

1

Gennemfør Trainer-kurset

Trainer-kurset udvikler dig som underviser med ny viden og udbygning af dine kompetencer til at udarbejde og levere kursusplaner.

2

Gennemfør Trainer Skills-prøven

Tag Trainer Skills-prøven for at vurdere, om du er klar til at undervise andre

3

Få Underviser-certifikater på niveau 1 og 2

Det er ikke påkrævet at gennemføre grundkurserne og de avancerede kurser, men det hjælper dig med at udbygge dine færdigheder og forbereder dig på eksamenerne.

4

Lav en video, og indsend din Trainer-ansøgning

Film en 3-minutters video for at præsentere dig selv og din undervisningsstil, og indsend din ansøgning

To børn, der kigger på en computer
Løbende krav

Bevar din status som Certified Trainer

Alle, der er Certified Trainer, skal gennemføre certificeringen til Trainer-programmet igen for beholde deres status som aktiv underviser.

 • Indrapportér mindst 10 Google-relaterede kurser i Activity-appen
 • Bestå eksamenen i produktopdateringer for 2024 ved at gennemgå studievejledningen, som bliver gjort tilgængelig inden for tidsrammen for produkteksamenen
 • Du skal have en certificering på niveau 1 og niveau 2 (skal fornys hvert 3. år)

Udforsk ofte stillede spørgsmål

Se alle ofte stillede spørgsmål
Udvid alle Skjul alle
 • Hvad kræver det at opnå certificeringen?

  Du skal gennemføre følgende syv trin for at få titlen som Certified Trainer:

  1. Certified Trainer-kursus. Når du gennemfører vores Trainer-kursus, får du vejledning i at 1) oprette og levere inspirerende og effektive kursusplaner og 2) hjælpe undervisere med at bruge transformative Google-teknologier (ca. 8 timer). Dette kursus vil være med til at styrke dine evner inden for undervisning, ledelse og personrelationer, som er med til at gøre dig til en dygtig trainer. Klik her for at få adgang.

  2. Trainer Skills-prøve. Bestå Trainer Skills-prøven (ca. 1 time). Denne eksamen tester din forståelse af Trainer-kurset og dit kendskab til Google for Education. Klik her for at få adgang.

  3. Google-certificeret underviser – niveau 1. Tag eksamenen til Google-certificeret underviser – niveau 1 (2-3 timer), der tester din evne til at integrere Google-værktøjer i undervisningpraksis på en god måde, der forbedrer undervisningen og læringen. Denne eksamen er med til at opbygge din selvtillid i forhold til at arbejde med undervisere og Google-værktøjer.

  4. Google-certificeret underviser – niveau 2. Tag eksamenen til Google-certificeret underviser – niveau 2 (ca. 3 timer) for at lære om nyskabende strategier til integration af et bredt udvalg af Google for Education-værktøjer og -teknologier til undervisningen. Du kan få flere oplysninger om niveau 1- og niveau 2-eksamenerne ved at tjekke siden med ofte stillede spørgsmål.

  5. Trainer-video. Skil dig ud fra mængden ved at indsende en video på 2-3 minutter, der viser, hvordan et Google Workspace for Education-produkt, Chromebooks eller Chrome kan bruges innovativt i et klasselokale eller til andre undervisningsrelaterede formål.

   Kriterier for evaluering af video:

   1. Videoen skal være 2-3 minutter lang. Hvis videoen er længere end 3 minutter, afvises ansøgningen.
   2. Videoen skal handle om et Google Workspace for Education-produkt, Chromebooks eller Chrome.
   3. Vejledningen eller trinnene i videoen skal være nemme at følge.
   4. Ansøgeren skal vise, hvordan produkter kan bruges innovativt i et klasselokale eller til andre undervisningsrelaterede formål.
   5. Screencasts foretrækkes.

  6. Tidligere faglig udvikling. Inkluder 3-5 af de Google-specifikke faglige læringsmuligheder, du har været mest glad for det seneste år (inklusive podcasts, blogs, undervisningsmaterialer, onlinekurser og selvfølgelig træningssessioner fra kurset). Du skal angive dato, emne og andre understøttende materialer.

  7. Ansøg Indsend din ansøgning om medlemskab sammen med ovennævnte materialer (ca. 1 time). Du bliver også bedt om at besvare en række korte spørgsmål. Dine svar vil give os en forståelse af din kursuserfaring, herunder planlægning, implementering, evaluering og udvikling af undervisningsmaterialer.

 • Hvad koster eksamenerne?

  Eksamenen for Google-certificeret underviser – niveau 1 koster 10 USD, eksamenen for Google-certificeret underviser – niveau 2 koster 25 USD, og Trainer Skills-prøven koster 15 USD.

 • Hvor kan jeg få en kopi af mit certifikat?

  Dit certifikat og dit badge sendes via mail til den adresse, du brugte ved tilmeldingen til eksamenen. Hvis du ikke har modtaget en kopi, kan du tjekke din spammappe.

 • På hvilke datoer gennemgås ansøgningerne?

  Ansøgningerne bliver gennemgået løbende hver måned. Hver cyklus lukker den sidste onsdag i måneden. Du bør modtage en notifikation om status på din ansøgning inden for 4-6 uger efter indsendelse af ansøgningen. Tak for din tålmodighed.

 • Hvad skal jeg gøre for at holde min certificering i Google for Education Certified Trainer ved lige?

  Alle, der er Certified Trainer, skal gennemføre certificeringen til Trainer-programmet igen for beholde deres status som aktiv underviser.

  • Indrapportér mindst 10 Google-relaterede kurser i Activity-appen
  • Bestå eksamenen i produktopdateringer for 2024 ved at gennemgå studievejledningen, som bliver gjort tilgængelig inden for tidsrammen for produkteksamenen
  • Du skal have en certificering på niveau 1 og niveau 2 (skal fornys hvert 3. år)

  Du kan indsende alle undervisningsaktiviteter samlet og indrapportere regelmæssigt efter eget ønske (du kan f.eks. indsende månedligt, kvartalvist, ugentligt osv.).

Få support

Hvis du har brug for hjælp med Certified Trainer-programmet, kan du kontakte os ved at klikke nedenfor.