Gå til indhold

Se, hvordan du får mest muligt ud af Google-værktøjerne

En partner holder en præsentation om Google for Educations indflydelse rundt omkring i verden.

Bliv undervist af en ekspert

Find en individuel underviser eller certificeret partner inden for faglig udvikling i dit område, som kan give kurser og support enten online eller på stedet.

Undervisercenter

Undervisning for undervisere

Undervisercenter for Google for Education er en vederlagsfri, interaktiv onlineplatform med et pensum, der er udviklet af undervisere til undervisere. Sæt gang i din karriere, uanset om du har erfaring med at bruge teknologi i undervisningen eller kun lige er startet.

Bliv certificeret, og vis, hvad du ved

Slut dig til rækken af Google-certificerede undervisere i verden. Få point for dine tekniske kompetencer, bliv underviser for dine kolleger, eller brug det, du har lært, til at hjælpe med at udvikle kreative løsninger til undervisningen overalt.

Gå til Teacher Center for at udforske Googles certificeringer som Educator, Trainer og Innovator.

Få flere oplysninger

Undervisning og certificering for Google Workspace-administratorer

Kurset Google Workspace Administrator Fundamentals giver nye administratorer selvstyrende support via undervisning i produkterne, praktiske øvelser og videnstjek.

Gør det officielt

Tag Google Cloud-eksamenen, og bliv certificeret Google Workspace-administrator, så du kan demonstrere din ekspertise. Bliv certificeret.

Kom godt i gang

Få faglig udvikling på stedet

Find en individuel underviser eller certificeret partner inden for faglig udvikling i dit område, som kan give kurser og support på stedet.

Tal med en ekspert

Kontakt en Google for Education-ekspert for at få hjælp på tomandshånd til at udarbejde en plan for udvikling og implementering i din institution.