Gå til indhold

Bliv partner

Vores partnere er en afgørende del af Google for Education. Find ud af, hvordan du kan levere Google for Education-løsninger til skoler og skabe vækst i din virksomhed. Alle Google for Education-partnere kan med fordel ansøge om at deltage i programmet Google Cloud Partner.

En elev viser en lyttende underviser sin opgave på computeren. De er i et lokale, hvor andre elever og undervisere også fremviser opgaver.
Sælg produkter

Giv kunderne de værktøjer, de skal bruge

Hvis du vil distribuere, sælge eller implementere produkter som f.eks. Chromebooks, Chrome Education-opgraderingen og Google Workspace for Education, skal du ansøge om deltagelse i programmet Google Cloud Partner Advantage og vælge Sell som engagement.

På Partner Advantage kan du også gøre en indsats for at skille dig ud fra mængden og udmærke din virksomhed med Education Expertise og/eller Specialization.

Levér ydelser

Del din viden med kunder

Hvis du vil tilbyde faglig udvikling, kurser og konsultationsrelaterede tjenester, som vedrører Chrome for Education eller Google Workspace for Education, skal du ansøge om at deltage i programmet Google Cloud Partner Advantage og vælge Service som engagement.

På Partner Advantage kan du også gøre en indsats for at skille dig ud fra mængden og udmærke din virksomhed med Education Expertise og/eller Specialization.

En smilende mand går mellem to rækker af borde, ved hvilke undervisere arbejder på deres computere.
En underviser udfører en demonstration på en computer for to elever.
Skab løsninger

Optimer og sæt dit præg på vores værktøjer

Vi har millioner af brugere, som benytter Google Workspace for Education, Chromebooks og Google Classroom. Initiativet Google for Education Integrated Solutions støtter vores partnerøkosystem og opfordrer virksomheder, der benytter teknologi til uddannelse, til at udvikle løsninger via vores værktøjer og enheder med henblik på at hjælpe undervisere.

Få flere oplysninger om fordelene ved udviklingsløsninger hos os samt de obligatoriske krav, før du ansøger.

Se, hvordan partnere giver undervisere nye værktøjer

Kom godt i gang

Bliv Google for Education-partner

Slå dig sammen med os om at hjælpe undervisere med at inspirere elever via nye undervisningsformer.

Partner Advantage-portalen

Eksisterende partnere kan finde alt det, de skal bruge, bl.a. oplysninger om krav og fordele, vejledning i marketing, salgsaktiver, kursus-/demonstrationsmateriale og meget mere.