Gå til indhold

Gennemse Chromebooks, der er udviklet til uddannelse

Fejl under indlæsning af indhold :(

Prøv igen senere

Disse Chromebooks er udviklet til opgaver på højt niveau, f.eks. oprettelse af indhold, kodning og håndtering af mange faner – perfekt til undervisere, administrativt personale og studerende på højere uddannelser.
Download hele vejledningen for enheden.

Disse Chromebooks kan klare mange opgaver på én gang – i eller uden for klasseværelset. Oplev enheder, der er udviklet til både virtuel og fysisk undervisning.
Download hele vejledningen for enheden.

Optimer resultater

Begræns efter:

{[ !collectionContentCtrl.activeFilters['topic']['label'] ? "Alle ressourcer" : collectionContentCtrl.activeFilters['topic']['label'] ]} ({[ collectionContentCtrl.activeItems ]})

Der er ingen resultater, der stemmer overens med dit valg :(
Ryd filtre til visning af alle resultater

Vælg, hvordan du får Chromebooks

Når du er klar til købe, har du flere muligheder. Har du stadig ikke besluttet dig? Beregn, hvor meget du potentielt sparer.

Køb fra en forhandler

Forhandlere tilbyder enheder, muligheden for at købe Chrome Education-opgraderinger, implementering, undervisning og andre services, der kan hjælpe dig med at finde og vedligeholde de rigtige Chromebooks til din skole

Få flere oplysninger om Chromebooks fra vores producenter

Få flere oplysninger om specifikke modeller

Få hjælp til dit køb

Alle skoler har deres egne behov. Hvis du vil have hjælp til at finde de rigtige Chromebooks til din skole, er du velkommen til at kontakte os

Tilmeld dig her for at få opdateringer, indsigt, ressourcer og meget mere.