Bruk kortere tid på å rette oppgaver –
gi mer konstruktive tilbakemeldinger

Opprett, analysér og sett karakterer på kursarbeid på en rask og sikker måte, og hjelp elevene med å lære raskere og mer effektivt.

Gi tilbakemeldinger som gir elevene noe å tenke på

Gi tilbakemeldinger som gir elevene noe å tenke på

Noe av det viktigste – og mest tidkrevende – ved jobben din er å gi veiledning og tilbakemeldinger som hjelper elevene å utvikle seg og tilegne seg kunnskap. Se hvordan Oppgaver forenkler prosessen med å opprette og rette kursarbeid ved hjelp av fleksible, samarbeidsbaserte og brukervennlige verktøy fra Google.

Opprett oppgaver

Opprett og del kursarbeid på en enkel måte

Lag nye oppgaver ved hjelp av Dokumenter og Disk, og gi hver elev en unik kopi. Du kan organisere kursarbeid etter kurs, dato og elev, og dessuten tilpasse eksisterende arbeid og gjenbruke det i nye kurs. Gjør elevene rustet til yrkeslivet ved å bruke Google-verktøy som benyttes av millioner av bedrifter – fra små bedrifter til selskaper på Fortune 500-listen.

Oppgaver | Opprett oppgaver
Oppgaver | Analysér oppgaver

Analysér oppgaver

Hjelp elevene med å sikre at arbeidet deres er autentisk

Generer plagiatrapporter ved hjelp av Google Søk. Med Oppgaver blir elevenes innleveringer gjennomsøkt for å finne eventuell samsvarende tekst på nettet, direkte i grensesnittet der du retter oppgaver – du trenger ikke lenger å logge det i et annet program. Elevene kan dessuten kjøre sine egne rapporter før innlevering for å få hjelp med å sitere og underbygge arbeidet sitt. Betabrukere får et ubegrenset antall gratis plagiatrapporter.

Rett oppgaver

Gjør rettingen enklere og gi grundige tilbakemeldinger – alt på ett sted

Hent ofte brukte tilbakemeldinger fra kommentarbanken din når du engasjerer elevene via linjeredigering og toveiskommentering. Du kan også bruke rubrikker for å gjøre rettingen mer synlig og oversiktlig. Med Oppgaver er det enkelt og trygt å godta Dokumenter- og Disk-filer, idet du kan justere tillatelser automatisk for å hindre at elevene endrer noe under rettingen.

Oppgaver | Rett oppgaver

Tilrettelegg

Gi elevene verktøy som støtter aktiv læring

G Suite for utdanning inneholder funksjoner for å hjelpe elevene med å skrive bedre, jobbe mer effektivt og levere mer gjennomarbeidede oppgaver.

 • Plagiatrapporter

 • kontinuerlig visning av ordtelling

 • stavekontroll og grammatikkforslag

 • toveiskommentering

 • versjonskontroll

 • automatisk lagring

Et supplement til læringsplattformen din

Når betaversjonen blir generelt tilgjengelig senere i år, kan det hende du kan gå til Oppgaver direkte fra verktøymenyen for G Suite for utdanning-kontoen din. Oppgaver er også tilgjengelig som et LTI-tillegg (Learning Tools Interoperability), så det er kompatibelt med alle læringsplattformer.

Kom i gang på egen hånd

Oppgaver er nå en del av G Suite for utdanning, så du trenger bare å registrere deg for betaversjonen for å begynne å bruke den – ingen konfigurering kreves. Du kan åpne Oppgaver fra Google-appmenyen eller via assignments.google.com. Du kan

 • opprette nytt kursarbeid i Oppgaver med mulighet til å dele det direkte fra Oppgaver-grensesnittet eller via linker du legger ut i læringsplattformen din
 • eksportere karakterer til Regneark eller CSV-filer for å legge dem inn i læringsplattformen din

Be om tilgang via læringsplattformen din

Oppgaver er utviklet i henhold til LTI-standarder, slik at det er kompatibelt med alle læringsplattformer som støtter LTI versjon 1.1 eller nyere. Be administratoren din om å aktivere Oppgaver, slik at du kan

 • opprette, rette og analysere kursarbeid direkte fra læringsplattformen din
 • gi elever tilgang til Oppgaver, slik at de kan sende arbeid til læringsplattformen
 • automatisk synkronisere karakterer til karakterboken i læringsplattformen

Forvent høye sikkerhetsstandarder

Vi tar sikkerhet og personvern like alvorlig som du tar oppgaven med å engasjere elevene dine i læringen. Vi utvikler produkter som bidrar til å ivareta elevenes og lærernes personvern, og tilbyr førsteklasses sikkerhet. Vi tar aldri eierskap til dataene dine – de tilhører deg og elevene dine. Vårt ansvar er å sørge for at dataene er mest mulig sikre. Og fordi Oppgaver er utviklet for utdanning, overholder verktøyet strenge overholdelsesstandarder, for eksempel

 • Family Educational Rights and Privacy Act (FERPA)
 • Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA)
 • Student Privacy Pledge, som er introdusert av Future of Privacy Forum (FPF) og Software & Information Industry Association (SIIA)
 • ISO/IEC 27018:2014

Se flere detaljer i senteret vårt for personvern og sikkerhet. Ta også en kikk på kontraktene våre under «8.1 Åndsrettigheter» for å se detaljer om rettighetene dine knyttet til eierskap av data.

Sikkerhetslogo

Ressurser

Kom i gang med Oppgaver

Her finner du noen nyttige ressurser for å komme i gang med Oppgaver