På Verdens lærerdag håper vi du vil feire lærerne og engasjementet deres sammen med oss


Google x TED-Ed

Hør hva lærere over hele verden har å si

Google og TED samarbeider nå om å hjelpe lærere med å dele ideer og kunnskap med andre. Abonner på den nye YouTube-kanalen «TED-Ed Educator Talks», eller del din egen historie.

Se kanalen

Lær av lærerne som inspirerer oss

Lærere over hele verden strekker seg langt for å støtte elevene, fremme gode lokalsamfunn og forbedre ferdighetene sine. Vi har samlet noen av historiene deres, slik at du kan lese dem.

Se hele spillelisten

Få hjelp til å bruke Google-verktøy i undervisningen

Dedikerte pedagoger lærer hele livet. Vi har samlet ressurser, opplæring, fellesskap og sertifiseringer på ett sted for å hjelpe lærere med å gjøre det de kan best – på en enda bedre måte.

Teacher Center

Få hjelp og inspirasjon når du trenger det

Enten du lærer noe nytt, får ekspertise på et bestemt verktøy eller søker inspirasjon og råd fra andre lærere – her finner du det du trenger.

Gå til Teacher Center
Sertifiseringer

Bli anerkjent som den undervisningseksperten du er

Få uttelling for teknologikunnskapene dine, lær opp kollegene dine, eller bruk det du har lært til å bidra til å utforme kreative løsninger knyttet til undervisning.

Bli sertifisert
Fellesskap

Kommuniser med fellesskap av lærere fra hele verden

Vi har skapt Google Educator Groups – som drives av pedagoger og brukes av pedagoger – for å gi lærere mulighet til å støtte hverandre og utveksle kunnskap.

Møt lærere

Besøk skoler fra hele verden ved hjelp av Google Earth

Er du nysgjerrig på å se hvor læringen foregår? Ta en 360-graders kikk på klasserom over hele verden ved hjelp av Google Earth.

Utforsk skoler

Bli med når Google feirer lærerne og det viktige arbeidet de gjør

Verdens lærerdag er en glimrende anledning til å anerkjenne innsatsen og påvirkningskraften hos lærere over hele verden. Vi feirer lærerne som aldri slutter å lære, og vi setter pris på dem for alt de gjør.

Takk for at du registrerte deg!

Fortell oss mer om det du er interessert i.