A blue, yellow, and green outlined circle. A red T is inside the circle.

Bli sertifisert kursholder, og hjelp lærere med å få mest mulig ut av Google-verktøyene

Sertifiserte kursholdere viser lærere hvordan de kan bruke Google for Education-produkter til å gjøre undervisningen mer effektiv, skape bedre resultater hos elevene samt fremme lederegenskaper.

Tre kvinner ser på en dataskjerm mens de deltar på en konferanse.

Bli sertifisert kursholder

Utnytt ekspertisen din og lederegenskapene dine for å hjelpe lærere med å bruke Google-verktøy til å fornye undervisningen.

Ta ledelsen

Utmerk deg som leder, og nå ut til andre lærere og elevene deres.

Utvikle deg som kursholder

Bli en enda dyktigere kursholder for å hjelpe andre med å fornye undervisningen ved hjelp av teknologi.

Bli med i et fellesskap av kursholdere

Samarbeid med et fellesskap av sertifiserte kursholdere i en privat Google-gruppe for kursholdere, og bli fremhevet i den globale EDU-katalogen for Google for Education.

Trinn for trinn

Utfør disse trinnene for å bli sertifisert kursholder

1

Fullfør kursholderkurset

Med kursholderkurset kan du utvikle deg som kursholder ved å lære nye ting og bygge på ferdighetene dine i å utarbeide og formidle opplæringsplaner.

2

Fullfør kursholdertesten

Ta kursholdertesten for å sjekke at du er klar til å lære opp andre.

3

Sertifiser deg som underviser på nivå 1 og 2

Se til at du har kjennskap til grunnlaget for programmet ved å gjennomføre den grunnleggende og videregående opplæringen.

4

Lag en video og send inn en kursholdersøknad

Ta opp en video på tre minutter der du viser hvordan du er som person, og hvilken måte du liker å undervise på, og send inn søknaden.

To kvinner ser på en dataskjerm
Løpende krav

Oppretthold kursholderstatusen din

– Gjennomfør og rapportér minst tolv økter med opplæring/veiledning per år. – Del ideer og ressurser med fellesskapet vårt av kursholdere. – Oppdater kunnskapene dine kontinuerlig, blant annet med en årlig gjennomgang med hensyn til produktoppdateringer.

Finn svar på vanlige spørsmål

Se vanlige spørsmål om generelle emner
Vis alle Skjul alle
 • Hva må jeg gjøre for å oppnå en sertifisering?

  For å bli sertifisert kursholder må du fullføre de seks trinnene som er beskrevet nedenfor:

  1. Kurs for sertifisering av kursholdere. Ved å ta kursholderkurset vårt får du vite hvordan du kan 1) utarbeide og formidle inspirerende og nyttige opplæringsplaner, og 2) hjelpe lærere med å fornye undervisningen ved hjelp av Google-teknologi. Ca. 8 timer. Med dette kurset kan du bli bedre på alt det som gjør deg til en god kursleder – opplæring, lederskap og relasjonsbygging. Klikk her for å gå til kurset.

  2. Kursholdertest. Bestå kursholdertesten (ca. 1 time). Med denne eksamenen kan du teste forståelsen din av kursholderkurset og kunnskapene dine om Google for Education. Klikk her her for å gå til kurset.

  3. Google-sertifisert underviser, nivå 1. Ta eksamenen for å bli Google-sertifisert underviser på nivå 1 (2–3 timer) for å få vurdert ferdighetene dine i å integrere Google-verktøy i undervisningen for å oppnå bedre resultater og økt læring blant elevene. Ved å ta denne eksamenen kan du få en trygg og god plattform for å arbeide med lærere og Google-verktøy.

  4. Google-sertifisert underviser, nivå 2. Ta eksamenen for å bli Google-sertifisert underviser på nivå 2 (ca. 3 timer) for å lære nyskapende strategier for integrering av et større utvalg Google for Education-verktøy og -teknologier i undervisningen. Hvis du vil vite mer om eksamenene på nivå 1 og 2, kan du se delen med vanlige spørsmål.

  5. Lag en video om deg som kursholder. Send oss tre minutters video der du presenterer deg selv og hvordan du er som kursholder (forberedelsestid: ca. 2 timer). I løpet av det første minuttet skal du «selge deg inn» og fortelle oss hvorfor du ønsker å bli kursholder, og hva som gjør deg unik og gjør at du passer til å representere Google! I de siste to minuttene av videoen skal du vise publikum hvordan ett av produktene i Googles produktivitetspakke, Chromebook eller Chrome kan brukes på en nyskapende måte i undervisningen. Skjermopptak foretrekkes.

  6. Søk! Send inn søknaden din om medlemskap sammen med materialet ovenfor (ca. 1 time). Du blir også bedt om å svare på noen raske spørsmål. Svarene dine gir oss et inntrykk av erfaringen din med opplæring, inkludert planlegging, implementering, evaluering og bygging av undervisningsmateriell.

 • Hvor mye koster eksamenene?

  Eksamenen for å bli Google-sertifisert underviser på nivå 1 koster USD 10. Eksamenen for å bli Google-sertifisert underviser på nivå 2 koster USD 25, og kursholdertesten koster USD 15.

 • Hvor kan jeg få en kopi av sertifikatet mitt?

  Sertifikatet og merket ditt blir sendt til adressen du brukte til å registrere deg for eksamenen. Hvis du ikke har mottatt noe, kan du sjekke søppelpostmappen din.

 • Hva er datoene for søknadsbehandling i 2020?

  Søknader godtas fortløpende. Du skal motta et varsel om søknadsstatusen fra ca. fire til seks uker etter at du har søkt. Takk for tålmodigheten.

 • Hva må jeg gjøre for å opprettholde statusen som sertifisert Google for Education-kursholder?

  For å fortsette medlemskapet ditt som sertifisert kursholder må du gjennomføre og rapportere om minst tolv økter med opplæring/rådgivning per år og kontinuerlig oppdatere kunnskapene dine ved å ta en årlig gjennomgang med hensyn til produktoppdateringer. Vi oppfordrer deg dessuten til å dele ideer og ressurser med fellesskapet vårt av kursholdere ved hjelp av Google-gruppen for kursholdere samt Workbench.

Få hjelp

Hvis du trenger hjelp med Sertifisert kursholder-programmet, kan du kontakte oss nedenfor.