Gå til innholdet
A blue, yellow, and green outlined circle. A red T is inside the circle.

Bli sertifisert kursholder, og hjelp lærere med å få mest mulig ut av Google-verktøyene

Sertifiserte kursholdere viser lærere hvordan de kan bruke Google for Education-produkter til å gjøre undervisningen mer effektiv, skape bedre resultater hos elevene samt fremme lederegenskaper.

Tre kvinner ser på en dataskjerm mens de deltar på en konferanse.

Bli sertifisert kursholder

Utnytt ekspertisen din og lederegenskapene dine for å hjelpe lærere med å bruke Google-verktøy til å fornye undervisningen.

Ta ledelsen

Utmerk deg som leder, og nå ut til andre lærere og elevene deres.

Utvikle deg som kursholder

Bli en enda dyktigere kursholder for å hjelpe andre med å fornye undervisningen ved hjelp av teknologi.

Bli med i et fellesskap av kursholdere

Samarbeid med et fellesskap av sertifiserte kursholdere i en privat Google-gruppe for kursholdere, og bli fremhevet i den globale EDU-katalogen for Google for Education.

Trinn for trinn

Utfør disse trinnene for å bli sertifisert kursholder

1

Fullfør kursholderkurset

Med kursholderkurset kan du utvikle deg som kursholder ved å lære nye ting og bygge på ferdighetene dine i å utarbeide og formidle opplæringsplaner.

2

Fullfør kursholdertesten

Ta kursholdertesten for å sjekke at du er klar til å lære opp andre.

3

Sertifiser deg som underviser på nivå 1 og 2

Det er ikke obligatorisk å fullføre kursene for grunnleggende og videregående opplæring, men vi anbefaler at du tar dem for å utvikle ferdigheter og forberede deg til eksamenene.

4

Lag en video og send inn en kursholdersøknad

Ta opp en video på tre minutter der du viser hvordan du er som person, og hvilken måte du liker å undervise på, og send inn søknaden.

To kvinner ser på en dataskjerm
Løpende krav

Oppretthold kursholderstatusen din

– Gjennomfør og rapportér minst tolv økter med opplæring/veiledning per år. – Del ideer og ressurser med fellesskapet vårt av kursholdere. – Oppdater kunnskapene dine kontinuerlig, blant annet med en årlig gjennomgang med hensyn til produktoppdateringer.

Finn svar på vanlige spørsmål

Se vanlige spørsmål om generelle emner
Vis alle Skjul alle
 • Hvor mye koster eksamenene?

  Eksamenen for å bli Google-sertifisert underviser på nivå 1 koster USD 10. Eksamenen for å bli Google-sertifisert underviser på nivå 2 koster USD 25, og kursholdertesten koster USD 15.

 • Hvor kan jeg få en kopi av sertifikatet mitt?

  Sertifikatet og merket ditt blir sendt til adressen du brukte til å registrere deg for eksamenen. Hvis du ikke har mottatt noe, kan du sjekke søppelpostmappen din.

 • Hva er datoene for gjennomgang av søknader?

  Søknader godtas fortløpende. Du skal motta et varsel om søknadsstatusen fra ca. fire til seks uker etter at du har søkt. Takk for tålmodigheten.

 • Hva må jeg gjøre for å opprettholde statusen som sertifisert Google for Education-kursholder?

  For å fortsette medlemskapet ditt som sertifisert kursholder må du gjennomføre og rapportere om minst tolv økter med opplæring/rådgivning per år og kontinuerlig oppdatere kunnskapene dine ved å ta en årlig gjennomgang med hensyn til produktoppdateringer. Vi oppfordrer deg dessuten til å dele ideer og ressurser med fellesskapet vårt av kursholdere ved hjelp av Google-gruppen for kursholdere samt Workbench.

Få hjelp

Hvis du trenger hjelp med Sertifisert kursholder-programmet, kan du kontakte oss nedenfor.