Hillsborough Township använder Android-surfplattor och Google Play for Education fullt ut

Jag har hittat massor av användningsområden för apparna från Google Play for Education i mina klasser ... Det är bra eftersom barnen blir så engagerade i lärandet att de inte ens inser att de lär sig saker. Det betyder att de blir mer motiverade att lära sig.

Renee Meyers, lärare i tredje klass, Triangle Elementary

Utmaningen

Hillsborough Township Public Schools ville ge sina elever ett försprång genom att se till att de sätter sig in i tekniken tidigt. HTPS-teamet ser inte på teknik som ett ämne i sig utan som ett sätt att hjälpa eleverna att lära sig olika ämnen. HTPS kämpade för att hitta en enhet som motsvarade deras kriterier för effektivitet, tålighet samt enkel hantering och administration. Långa konfigurations- och starttider dämpade effekten av att använda andra enheter i klassrummet.

Lösningen

Google för Education erbjuder Hillsborough Township skolor ett enkelt och prisvärt alternativ för teknik i klassrummet. Tack vare den snabba distributionsprocessen och de effektiva betalningsmetoderna tycker lärarna att det är lättare att implementera användbara appar i klassrummet.