Verktøy for mer engasjerende og effektiv skoleundervisning

En elevs vei gjennom grunnskolen og videregående skole har stor betydning for elevens fremtid. Google for Education omfatter enheter som kan deles og gode samarbeidsverktøy, slik at lærerne enkelt kan finne nye og mer engasjerende metoder for å hjelpe elevene å lykkes.

Verktøy for samarbeid, kommunikasjon og kreativitet

Med Google for Education kan lærere bruke mer tid på å tilpasse undervisningen og mindre tid på å administrere den. Elevene tilegner seg ferdighetene og kunnskapene som kreves i dagens og fremtidens yrkesliv, og tilgjengelighetsfunksjonene gjør at hver eneste elev kan utnytte sitt eget potensial til det fulle.

Enkel IT-administrering for organisasjoner av alle størrelser

Google for Education-produkter er enkle å implementere, bruke og administrere. Med noen få klikk kan IT-administratorer konfigurere nye enheter og administrere innstillinger for en hel skole eller flere skoler samlet. Med automatisert, skybasert administrering kan prosesser samkjøres, og alle brukerne kan holde seg oppdatert.

Budsjettvennlig med innebygd sikkerhet

G Suite og Classroom er gratis for skoler, og med Chromebook-enheter som kan deles, er det enkelt og rimelig å gi flere elever tilgang til teknologiens muligheter – med døgnåpen brukerstøtte og flere lag med sikkerhet for å holde elevene og dataene trygge.

«Ved å kombinere G Suite for utdanning med Chromebook fikk vi et samkjørt, helhetlig, effektivt og nyskapende læringssystem som støtter grunntanken vår om mest mulig personlig tilpasset læring. Vi kunne aldri ha gjort dette uten å bruke Chromebook og G Suite for Education.»

David Gundlach, Deputy Superintendent, Skolekretsen Oshkosh Area

Finn ut mer om hvordan grunnskoler og videregående skoler skaper forandringer ved hjelp av Google

Se alle kasusstudiene

Hjelp teamet ditt med å komme i gang

Er du i ferd med å innføre Google-verktøy på skolen din? Vi kan hjelpe deg. Enten du er lærer eller administrator, finnes det programmer, kurs og brukerstøtte som kan hjelpe deg å få best mulig utbytte av Google for Education.

Lærersenteret

Bla gjennom en samling av gratis læringsressurser på nettet der lærere får vite hvordan de kan bruke Google-teknologi effektivt i undervisningen.

Få opplæring
Konfigureringsveiledninger

Finn ressursene IT-teamet ditt trenger for å planlegge, implementere og støtte G Suite og Chromebook ved skolen din.

Se konfigureringsveiledninger
Produktstøtte

Få svar på spørsmål og tilgang til opplæring, veiledninger, brukerforumer og brukerstøtte for Google for Education-produktene.

Få produktstøtte

Kom i gang

Snakk med en spesialist

Kontakt en Google for Education-spesialist for å få personlig tilpasset hjelp til å velge produkter for skolen eller skolekretsen din.

Takk for at du registrerte deg!

Fortell oss mer om det du er interessert i.