Skoledistriktet Massapequa gir elever og lærere nye perspektiver på læring og undervisning ved hjelp av Google Apps for Education og Chromebook

Vi sier stadig til elevene at det ikke spiller noen rolle hvor de er – de skal alltid kunne få tak i oppgavene og ressursene sine, enten de er hjemme, på biblioteket, på ferie eller på Starbucks med venner. Chromebook og Google Apps for Education er gode representanter for den typen læring – hvor som helst og når som helst.

Bob Schilling, administrerende direktør for evaluering, elevdata og teknologi i skoledistriktet Massapequa

Utfordringen

Skoledistriktet ønsket å introdusere innholdsverktøy med omfattende samarbeidsfunksjoner, sånn at lærerne kunne gi tilbakemeldinger i sanntid, og elevene kunne arbeide med gruppeprosjekter selv når de befant seg på ulike steder. Elevene og lærerne slapp dessuten stadig opp for lagringsplass, så Massapequa-skolene la stor vekt på ubegrenset lagringsplass da de skulle velge en løsning.

Løsningen

Skoledistriktet Massapequa innførte Google Apps for Education i 2012. Skoledistriktet implementerte verktøyene gradvis – aller først til en liten gruppe datakyndige lærere. Nå bruker alle elever og ansatte Google Apps for Education daglig. Massapequa valgte Chromebook fordi den er rimelig, starter opp raskt og integreres sømløst med Google Apps for Education. I 2015 implementerte skolene 3000 Chromebook-enheter. Elevene på ungdomstrinnet bruker Chromebook i et 1:1-program, mens elevene i grunnskolen og på videregående har vogner med 30 enheter hver. Lærerne låner vognene når de har bruk for Chromebook i undervisningen.