King Solomon Academy bruker Google Chromebook for å forberede elevene på den digitale læringens tidsalder.

Jeg mener at Google Apps og databehandling i nettskyen forbereder elevene mine på de samarbeidsbaserte nettmiljøene som stadig blir mer relevante i høyere utdanning og på dagens arbeidsplasser. Chromebook og Google Apps har allerede hatt en enormt god innvirkning på læringen deres.

tidligere lærer Bruno Reddy

Utfordringen

På King Solomon Academy anses IT-kompetanse som en del av forberedelsen til universitetsstudier, livet generelt og fremtidige karrierer. Skolen har sterk tro på at IT-ferdigheter læres best ved å bruke dem på andre fagområder, der de bidrar til å fremme den helhetlige læreplanen. Tilgang til riktig teknologi spiller en enorm rolle i dette. Skolen ble imidlertid hindret fra å oppnå målene sine fordi ikke alle elevene hadde tilgang til en datamaskin, enten i timene eller hjemme. For at elevene skulle få tilgang måtte lærerne bestille IKT-rommet i god tid på forhånd, og i tillegg bruke dyrebar tid og energi på å vente på at PC-ene skulle starte opp.

Løsningen

Bruno Reddy er Google Certified Teacher og hovedmattelærer på King Solomon Academy. Han hadde hørt om Google Chromebook og hvordan de kunne brukes i skolen. Chromebook er en bærbar PC uten harddisk, der ingenting lagres på selve enheten, og alle systemer og programmer åpnes via nettleseren. Dette betyr at elevene kan få tilgang til informasjon og tjenester i nettskyen på noen få sekunder. Skolen implementerte 66 Chromebooks, slik at hver av sjuendeklassingene fikk sin egen enhet.