Hillsborough Township har valgt 1:1-modellen med Android-nettbrett og Google Play for Education

Jeg har funnet rikelig med bruksområder for appene fra Google Play for Education i timene mine. Det er flott fordi barna blir så engasjerte i læringsopplevelsen at de nærmest glemmer at det er skolearbeid de holder på med. Det betyr at de blir mer motiverte til å lære.

Renee Meyers, lærer for tredje klasse ved Triangle Elementary

Utfordringen

Hillsborough Township Public Schools ønsket å gi elevene sine et forsprang ved å sørge for at de fikk god kjennskap til teknologi fra ung alder. HTPS-teamet ser ikke på teknologi som et fag i seg selv, men snarere som et verktøy som kan hjelpe elevene å lære på alle fagområder. For HTPS var det vanskelig å finne en enhet som oppfylte kriteriene, nemlig at den skulle være effektiv, robust og enkel å bruke og administrere. Tidkrevende konfigurering og innlasting la en demper på effektiviteten ved bruk av andre enheter i klasserommene.

Løsningen

Google for Education kan tilby Hillsborough Township Schools en enkel og rimelig løsning for teknologi i klasserommet. Med rask implementering og effektive betalingsmåter fant lærerne ut at det var enklere å administrere distribusjonen av nyttige apper blant elevene.