Hillsborough Township gaat aan de slag met Android-tablets en Google Play for Education

Ik kan de apps van Google Play for Education in mijn lessen op tal van manieren gebruiken…De kinderen raken zo betrokken bij het leren dat ze er niet meer bij stilstaan dat ze aan het leren zijn. Dit betekent dat ze gemotiveerd zijn om te leren.

Renee Meyers, docent groep 5, Triangle Elementary

Uitdaging

Hillsborough Township Public Schools wil leerlingen een voorsprong geven door ze al op jonge leeftijd vertrouwd te maken met technologie. Het team van HTPS ziet technologie niet als een afzonderlijk vak, maar als leermiddel dat in uiteenlopende vakgebieden van nut kan zijn. HTPS heeft lang gezocht naar een apparaat dat voldoet aan de vereiste effectiviteit, robuustheid en gemak in gebruik en toepassing. De effectiviteit van de meeste apparaten tijdens de les wordt vaak beperkt door lange de installatie- en laadtijden.

Oplossing

Met Google for Education beschikt Hillsborough Township Schools over eenvoudige en betaalbare technologie tijdens de lessen. De snelle installatie en efficiënte betaalmethoden maken het voor docenten makkelijk om nuttige apps in het leslokaal te delen en te beheren.