Georgetown University verbindt de gemeenschap op de campus en daarbuiten

Uitdaging

De IT op Georgetown was nodig aan verbetering toe. Studenten, docenten en ander personeel raakten vaak eerder gefrustreerd door de technologie dan dat die ze hielp. Ze gebruikten verschillende (en verouderde) tools voor agenda's, e-mails en bestandsopslag. Dit maakte het moeilijker om vergaderingen te plannen, informatie te delen en onderling samen te werken.

"Eerder moesten we al onze middelen inzetten om alles aan de praat te houden en hadden we geen tijd om nieuwe dingen te introduceren. Nu werkt alles gewoon vanzelf!"

Marty Johnson, Directeur Zakelijke services, identiteit en samenwerking

Oplossing

Met G Suite for Education kon de universiteit af van de oude systemen, terwijl ze tegelijk geld en IT-middelen bespaarden. Georgetown biedt nu eenvoudige, uniforme tools voor e-mails, opslag, agenda's, samenwerking en het delen van bestanden. Bovendien krijgen alle alumni een levenslang Google-account, zodat ze verbonden blijven met de gemeenschap op Georgetown.

Organisatieprofiel

Georgetown University in Washington, D.C. werd opgericht in 1789 en is daarmee de oudste katholieke instelling voor hoger onderwijs in de Verenigde Staten. De leerlingen en medewerkers hebben verschillende achtergronden, religies en culturen. Georgetown doet zijn motto, ‘Ultraque Unum’ (Beide in één), eer aan door leerlingen aan te moedigen leiders te worden in dienst van anderen.

Gebruikte producten

Downloaden

Hartelijk dank voor je aanmelding.

Laat ons weten waarin je geïnteresseerd bent.