Dynaaminen oppimisprojekti

Kokeilu on osa sitoumustamme auttaa vähäosaisia yhteisöjä hyödyntämään tekniikkaa sekä koulussa että sen ulkopuolella. Koska tekniikalla on jatkossakin tärkeä ja välttämätön rooli koulutuksessa, haluamme auttaa entistä useampia opettajia ja oppilaita käyttämään sitä hyväkseen.

Opettajien tukeminen

Vaikka tekniikka ei itsessään korjaa tai paranna koulutusta, se voi olla tehokas työkalu osaavien opettajien käsissä. Tänä päivänä etenkään pienituloisten oppilaiden kouluissa opettajilla ei kuitenkaan aina ole mahdollisuutta saada tarvitsemaansa koulutusta, jotta he voisivat oppia käyttämään tekniikkaa tehokkaasti ja mielekkäästi.¹

Google.org antaa aluksi Digital Promiselle avustuksen, jolla sponsoroidaan valmentajia resurssipulasta kärsiviin oppilaitoksiin.² Toivomme, että tämä pilottiohjelma auttaa selkeyttämään keskusteluja siitä, mitä oppilaitokset tarvitsevat, jotta tekniikka voidaan integroida opetukseen onnistuneesti.

Sulautettu valmennus

Kokopäiväiset valmentajat tarjoavat jokaisessa oppilaitoksessa räätälöityä tukea, jotta opettajat voivat käyttää tekniikkaa yhteisössään uusilla ja käänteentekevillä tavoilla.

Jatkuva innovaatio

Valmentaja ja oppilaitoksen rehtori varmistavat yhdessä, että tieto leviää koko oppilaitokseen ja laajemmin yhteisöön.

Tekniikasta riippumaton

Tämä kokeilu ei edellytä erityistä tekniikkaa tai työkaluja, vaan sen tavoitteena on auttaa opettajia hyödyntämään käytettävissään olevia välineitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Hankkeen tukijat


Haluatko tuoda tämän oppilaitokseesi?

Vain Digital Promise näkee tämän lomakkeen kautta lähetetyt tiedot.

Ota meihin yhteyttä

Kiitos tilauksesta!

Kerro meille enemmän kiinnostuksen kohteistasi.