Google Appsin kautta meillä on käytössä Googlen älykkäät ratkaisut ja näkemykset teknologian käytöstä opetuksessa. Olemme päässeet myös osaksi laajaa Google Apps -yhteisöä, joka auttaa meitä päivittämään viestintä- ja yhteistyöratkaisujamme jatkuvasti – ja tämä innovointi ei aiheuta meille lisäkustannuksia.

Bernard Gulachek, teknologiajohtaja, University of Minnesota

Haaste

University of Minnesotan IT-henkilöstö oli väsynyt ylläpitämään useita työkaluja, joita käytettiin yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan viestintään. He tarvitsivat yhteistyötä parantavan järjestelmän, joka toimisi useilla eri alustoilla ja tukisi koko kampusyhteisöä.

Ratkaisu

Google Appsia käytti omaehtoisesti jo yli 3 000 opiskelijaa ja henkilökunnan jäsentä, ja tämä sai IT-tiimin tekemään ratkaisunsa. Sen sijaan, että tiimi olisi pakottanut opiskelijat ottamaan käyttöön jonkin muun järjestelmän, he alkoivat siirtää toimintoja useista eri palveluista yhtenäiseen ja integroituun Googlen viestintä- ja yhteistyöratkaisuun. Opettajat ja muu henkilökunta alkoivat siirtyä Google for Educationin käyttöön. Gmailin lisäksi oppilaitos käyttää Google-sivustoja tutkimusmateriaalien kokoamiseen ja jakamiseen verkossa, Google Kalenteria ryhmien kalenteriratkaisuna, Google Talkia pikaviestikeskusteluihin ja Google Docsia dokumenttien muokkaamiseen yhteistyönä – kaikki tämä integroituna yhteen, kaikkia yhdistävään ratkaisuun.