Massapequan julkisissa kouluissa käytetään Google Apps for Educationia ja Chromebookeja, jotta oppilaat ja opettajat voivat suhtautua oppimiseen uudella tavalla

Sanomme toistuvasti oppilaillemme, että heidän täytyy voida tehdä kotitehtäviään ja tutkia oppimateriaaleja missä tahansa: kotona, kirjastossa, lomamatkalla tai vaikka kahvilassa ystävän kanssa. Chromebook ja Google Apps for Education ovat hyviä esimerkkejä siitä, että oppiminen ei riipu paikasta tai ajasta.

Bob Schilling, Massapequan julkisten koulujen arvioinnista, oppilastiedoista ja teknisistä palveluista vastaava johtaja

Haaste

Koulupiirissä haluttiin ottaa käyttöön sisällönluontityökaluja, joissa on monipuoliset yhteistyöominaisuudet, jotta opettajat voivat antaa palautetta reaaliajassa ja oppilaat voivat osallistua ryhmätöihin sijainnistaan riippumatta. Lisäksi tallennustila ei tuntunut koskaan riittävän oppilaiden ja opettajien tarpeisiin, joten Massapequan koulupiirissä pidettiin tärkeänä, että valitussa ratkaisussa on rajaton tallennustila.

Ratkaisu

Google Apps for Education otettiin käyttöön Massapequan julkisissa kouluissa vuonna 2012. Aluksi työkaluja pääsivät kokeilemaan valikoidut, tietotekniikasta kiinnostuneet opettajat. Nykyään kaikki oppilaat ja opettajat käyttävät Google Apps for Educationia päivittäin. Massapequan koulupiiri valitsi Chromebookit, koska ne ovat edullisia, käynnistyvät nopeasti ja toimivat saumattomasti Google Apps for Educationin kanssa. Vuonna 2015 kouluissa otettiin käyttöön 3 000 Chromebookia. Jokaisella yläkoululaisella on käytössään oma Chromebook, kun taas alakouluissa ja lukioissa on 30 laitteen kärryjä yhteiskäytössä. Opettaja voi lainata kärryn, kun hän aikoo käyttää Chromebookeja oppitunnilla.