Huntsville Independent School District helps close the digital divide with Chromebooks and Google Apps

Chromebookien vaikutus luokissa ja myös opettajien ja vanhempien keskuudessa on ollut uskomaton. Olemme nähneet viiden vanhemman kirjaimellisesti itkevän ilosta nähdessään, että heidän lapsilleen tarjotaan koulussa jotain näin mullistavaa, mitä heillä itsellään ei olisi ollut varaa tarjota: pääsy verkko-opetusmateriaaleihin niin koulussa kuin kotonakin.

Amy Mayer, Huntsville Independentin koulupiirin henkilöstökehitysjohtaja

Haaste

Huntsvillen koulupiirin kaikilla kouluilla ja oppilailla ei ollut mahdollisuutta käyttää verkon oppimismateriaaleja, ja koulupiiri halusi muuttaa opetusmetodeja. Käytettävien laitteiden hinta tuli saada alaspäin, jotta teknologiaa olisi voitu käyttää tehokkaasti oppilaiden sitoutumisen ja oppimisen vahvistamiseksi. Piirin IT-tiimi oli lujilla ylläpitäessään palvelinta, jossa oli jatkuvasti ongelmia ja virushaittoja. Huntsville tarvitsi kipeästi kustannustehokkaan ja helposti ylläpidettävän ratkaisun teknologian hyödyntämiseksi jokapäiväisessä opetuksessa.

Ratkaisu

Verkkomateriaalien helppo käyttö, edullisuus ja kestävyys tekivät Chromebookeista täydellisen vaihtoehdon Huntsvillen koulupiirin tarpeisiin. Google Apps for Education korvasi kalliin ja vaikeasti ylläpidettävän sähköpostipalvelimen, joten aikaa ja resursseja voitiin kohdistaa muualle.