Værktøjer til klasselokaler af enhver størrelse og med ethvert budget

Teknologi giver helt nye muligheder på skolerne ved at nedbryde de største barrierer for læring med potentialet for innovative løsninger. Med vores pakke af enheder, apps og ressourcer kan du nemt udnytte teknologiens mange muligheder i dit klasselokale.

A dell Chromebook

Motivér til læring med Chromebooks

Chromebooks er perfekte til delbare klassesæt eller individuelle programmer og er alsidige enheder med dynamisk indhold og indbygget G Suite. De er nemme at bruge og enkle at administrere.

Se Chromebooks

Optimer samarbejdet med G Suite for Education

Optimer samarbejdet med G Suite for Education

70 millioner undervisere og elever bruger G Suite for Education: En pakke med gratis og sikre produktivitetsværktøjer. Populære værktøjer som Gmail og Google Docs gør det nemt at samarbejde i klasselokalet.

Lær G Suite at kende

Spar tid, og bevar overblikket med Google Classroom

Spar tid, og bevar overblikket med Google Classroom

Tænk på Google Classroom som din kommandocentral. Opret hold, uddel opgaver, og send feedback – det hele på ét sted. Det er øjeblikkeligt, papirløst og nemt.

Få flere oplysninger om Google Classroom

Engager eleverne med digitale værktøjer

Engager eleverne med digitale værktøjer

Digitale værktøjer kan hjælpe undervisere med at forme ansvarlige digitale borgere, verdensopdagere og ambitiøse skabere. Få rabat på pakker med populære værktøjer til almindelige behov i klasselokalet som f.eks. videooptagelse, podcasts og programmering. Eller brug gratis apps som Google Earth, WeVideo og Google Søgning.

Udforsk digitale værktøjer

Historier om virkningen

Hvordan måler man teknologiens effekt i klasselokalet? Læs resultaterne fra en 16-måneders undersøgelse, der er foretaget af Evergreen Education Group, hvor gode resultater med Google for Education-værktøjer beskrives ud fra undervisernes, elevernes og administratorernes synspunkt.

Udforsk alle historier

Ressourcer omkring informationsteknologi

Vi leverer værktøjer og produkter til at bruge teknologibaseret undervisning i klasselokalerne.

Se vores arbejde inden for informationsteknologi/it

Tak for din tilmelding

Fortæl os mere om dine interesser.