Med Google Apps har vi Googles viden og indsigt, og hele Google Apps-fællesskabet kan hjælpe os med at opdatere vores kommunikations- og samarbejdsløsninger løbende – og denne innovation får vi uden ekstra omkostninger.

Bernard Gulachek, Sr. Technology Director, University of Minnesota

Udfordring

It-personalet på University of Minnesota var trætte af at holde styr på flere forskellige værktøjer for at holde forbindelse mellem universitetets studerende og personale, og havde brug for et samlet system, der kunne fungere på alle platforme og understøtte alle behov.

Løsning

Den personlige brug af Google Apps blandt de studerende og personalet på University of Minnesota var vokset til over 3.000 brugere, og det var med til at træffe beslutningen for it-personalet. I stedet for at prøve at tvinge noget andet igennem over for de studerende, begyndte de at skifte fra et udvalg af andre tjenester til en ensartet og integreret besked- og samarbejdsløsning fra Google. Undervisere og personale begyndte derefter at skifte til Google for Education, og udover Gmail bruger institutionen Google Sites til at samle og dele forskningsmaterialer på nettet, Google Kalender til deling af kalendere i grupper, Google Talk som chatfunktion og Google Docs til samarbejde om dokumenter – alt sammen integreret i én samlet løsning.