1TWO1-initiativet forbereder Richland School District Two til fremtiden

Google har givet vores elever en platform, hvor de kan udgive deres arbejde og kommunikere i og uden for klasseværelset. Vi har aldrig før set så meget kreativt samarbejde mellem vores elever.

Donna Teuber, integrationskoordinator for teknologi

Udfordring

Skoledistriktet ønskede at få flere personlige enheder ind i undervisningen og samtidig give eleverne bedre teknologifærdigheder. Administratorerne vidste, at bedre adgang til teknologi ville styrke elevernes engagement, kreativitet, kritiske tænkning og problemløsningsevner. De oprettede 1TWO1-computerinitiativet for at opfylde denne vision. Omkostninger, batteritid, brugervenlighed og en række andre faktorer blev nærstuderet, mens de undersøgte mulighederne. Google Apps for Education var imidlertid allerede i brug i distriktet, og beslutningstagerne blev tiltrukket af det cloud-baserede system, der ikke krævede en enorm infrastruktur. Lærerne så frem til at ændre deres undervisning til en mere samarbejdsorienteret og kreativ oplevelse for eleverne.

Løsning

Siden introduktionen af Chromebooks har distriktet oplevet et markant skifte mod en mere samarbejdsorienteret læring. Lærerne bruger Google Apps til at dele opgaver med eleverne, så de har adgang til oplysninger når som helst og hvor som helst. Lærerne kan også give feedback og vejledning til eleverne undervejs i et projekt, frem for at måtte vente til eleverne afleverer deres opgaver. Eleverne har også haft glæde af at kunne arbejde sammen, via Google Chat og Google Docs, selv når de befinder sig forskellige steder. Overordnet set har Chromebooks givet et meget mere teamorienteret læringsmiljø.