Passaic City Public Schools udvider læringsprocessen med Google Chromebooks for Education

Den mest åbenlyse fordel ved Chromebooks på Passaic er, at eleverne nu har en reel personlig indflydelse på deres læringsoplevelse.

Joshua Koen, distriktskoordinator for teknologi

Udfordring

Eleverne var ikke så godt forberedt til videregående uddannelse og det 21. århundredes omskiftelige arbejdsmarked, som de kunne have været. Det var nødvendigt for dem at lære, hvordan de foretager undersøgelser på nettet, hvordan de samarbejder om projekter, og hvordan de interagerer med almindelige mennesker og eksperter fra hele verden. Derudover havde eleverne behov for at forberede sig på de nye obligatoriske statslige onlineevalueringer af deres akademiske niveau. Overordnet set ønskede lærerne at anvende teknologi mere bredt i undervisningen.

Løsning

Passaic besluttede sig for modellen "én bærbar computer pr. elev". Da skoledistriktet allerede havde implementeret Google Apps for Education, stod det klart, at kompatibiliteten med Google Chromebooks ville maksimere den fælles læring. Det gjorde heller ikke noget, at Chromebooks var hurtige, sikre, prisbillige og brugervenlige. De lave ejeromkostninger betød, at Passaic kunne opnå sit mål om 1:1-enheder. Kommunikationen og produktiviteten er forbedret, og det samme er samarbejdet, elevengagementet og endda de akademiske præstationer.