Massapequa Public Schools tilskynder elever og lærere til at tænke anderledes om læring med Google Apps for Education og Chromebooks

Vi fortæller jævnligt eleverne, at det er ligegyldigt, hvor de er. De skal altid kunne komme til deres opgaver og ressourcer – uanset om de er hjemme, på biblioteket, på ferie eller på Starbucks med en ven. Chromebooks og Google Apps for Education eksemplificerer vores hvor som helst, når som helst-tilgang til læring.

Bob Schilling, administrerende direktør for evaluering, elevdata og teknologitjenester på Massapequa Public Schools

Udfordring

Distriktet var på udkig efter værktøjer til indholdsoprettelse med effektive samarbejdsfunktioner, så lærerne kunne give feedback i realtid, og eleverne kunne samarbejde om gruppeprojekter, selvom de befandt sig på forskellige steder. Elever og lærere var også altid ved at løbe tør for lagerplads, så Massapequa Public Schools prioriterede at vælge en løsning med ubegrænset lagerplads.

Løsning

Massapequa Public Schools introducerede Google Apps for Education i 2012. Distriktet implementerede værktøjerne langsomt – i første omgang til en lille gruppe teknologiinteresserede lærere. Nu bruger alle elever og medarbejdere Google Apps for Education på daglig basis. Massapequa Public Schools valgte Chromebooks ud fra deres prisbillighed, hurtige opstart og gnidningsløse integration med Google Apps for Education. I 2015 tog skolerne 3.000 Chromebooks i anvendelse. Eleverne på de mellemste klassetrin bruger Chromebooks ud fra en 1:1-model, mens grundskoler og high schools har vogne med 30 enheder på hver. Lærerne reserverer vognene, når deres undervisning kræver brug af Chromebooks.