KIPP Bridge Charter School giver eleverne optimale vilkår med Google Play for Education

Med et nyt pensum lige om hjørnet er Nexus-tablets med Google Play for Education et vigtigt redskab, der hjælper eleverne med at se tingene i deres helhed, få flere perspektiver og udtrykke sig på et velinformeret grundlag. Det har betydet, at elevernes opgaver nu er mere dynamiske.

Cathy Cowan, lærer i 8. klasse på KIPP Bridge Charter School

Udfordring

Det var ikke nemt for KIPP Bridget Charter School at skifte til de amerikanske Common Core-standarder. KIPP Bridge Charter School har fokus på at udruste de studerende med viden og færdigheder, der gør dem i stand til at udvikle sig på college. Det var derfor vigtigt for dem både at give eleverne den nødvendige adgang til teknologi og foretage det teknologiske skift helt problemfrit. KIPP skullle give deres elever adgang til en computer og til internettet for at overholde Common Core-kriterierne, der lægger vægt på kritisk tænkning og elevernes evne til at udtrykke en holdning baseret på flere kilder.

Løsning

Tablets med adgang til Google for Education gjorde det nemt for lærerne på KIPP at distribuere de nødvendige apps i klasserne via skyen. Eleverne fik et helt nyt vindue til nettet i klasselokalet, og de fik adgang til en stor samling undervisningsøvelser. Implementeringen af teknologien skabte stor begejstring og viste sig at være en helt problemfri proces. Fordi enhedernes grænseflade var så intuitiv, kunne eleverne begynde at bruge dem efter ganske lidt vejledning.