Fagene på John Monash Science School gøres virtuelle med Google Apps for Education

"Vi vidste, at Google Apps ville være let at få adgang til og bruge for lærere i eksterne lokaler, og at det samtidigt ville give elever, der bor flere hundrede kilometers fra hinanden, en måde at samarbejde og opbygge forståelse på sammen i realtid".

Peter Corkill, rektor, John Monash Science School

Udfordring

John Monash Science School ønskede at bringe avancerede videnskabskurser til eksterne klasseværelser via fjernundervisningsinitiativet Emerging Sciences Victoria (ESV). Hvis det skulle blive til virkelighed, havde de brug for en platform til at opbygge virtuelle undervisningstimer og støtte elever i fjerntliggende klasseværelser og desuden involvere lærere, der arbejdede på forskellige typer af enheder på skoler med begrænsede ressourcer.

Løsning

ESV indførte Google Apps for Education, fordi det imødekom mange udfordringer og derved gav elever og lærere mulighed for at få adgang til og dele undervisningsmaterialer, kommunikere og samarbejde om projekter ved hjælp af alle slags enheder uden omkostninger for skolerne. Nu lærer 156 tiendeklasseselever i 30 eksterne klasseværelser fag, de ellers ikke ville have adgang til, og bliver begejstrede over emner som videnskab, teknologi, teknik og matematik.