Huntsville Independent School District helps close the digital divide with Chromebooks and Google Apps

Effekten af Chromebooks i undervisningen og i det bredere lærer-/forældrefællesskab har været enestående. Vi har oplevet forældre, der bogstavelig talt græd af taknemmelighed over, at skolen kan tilbyde noget, der i den grad kan forandre deres børns liv, og som de ikke selv har råd til at give dem − nemlig adgang til online undervisningsressourcer både i skolen og derhjemme.

Amy Mayer, Director of Staff Development and District Initiatives, Huntsville Independent School District

Udfordring

Huntsville School District havde ikke adgang til online undervisningsressourcer til alle skoler og elever i distriktet og ønskede at ændre den måde, undervisningen blev udført på. Hvis man skulle have mulighed for at bruge teknologi på en effektiv måde og dermed øge elevernes engagement og indlæring, var det nødvendigt, at priserne på hardware blev sænket. Distriktets it-team havde nok at gøre med at administrere en server, der konstant havde problemer, og som hele tiden blev angrebet af virus. Huntsville havde desperat brug for en omkostningseffektiv metode til daglig anvendelse af teknologi, som var nem at vedligeholde.

Løsning

Nem adgang til onlineressourcer, prisbillighed og holdbarhed gjorde Chromebooks til det perfekte valg for Huntsville School District. Google Apps for Education erstattede den dyre og vedligeholdelseskrævende e-mailserver, så tiden og ressourcerne kunne bruges til andre ting.