Hillsborough Township giver alle adgang til Android-tablets og Google Play for Education

Jeg har fundet masser af anvendelsesmuligheder i mine klasser for de apps, der findes på Google Play for Education...Det er rigtig fint, fordi børnene bliver så engagerede i læringsoplevelsen, at de slet ikke tænker over, at de lærer. Dette betyder, at de er mere motiverede for at lære.

Renee Meyers, lærer i tredje klasse, Triangle Elementary

Udfordring

Hillsborough Township Public Schools ville give deres elever et forspring ved at sikre, at de fastholdt kendskabet til teknologi fra en tidlig alder. Skoledistriktets team ser ikke teknologi som et selvstændigt fag, men som et middel til at hjælpe eleverne med at lære inden for alle fagområder. Hillsborough Township Public Schools havde svært ved at finde en enhed, der levede op til deres kriterier for effektivitet, robusthed og brugervenlighed, og samtidig var nem at administrere. Brugen af andre enheder i deres klasselokaler blev mindre effektiv, fordi det tog lang tid at konfigurere enhederne og indlæse data.

Løsning

Med Google for Education har Hillsborough Township Schools et enkelt og prisbilligt alternativ til teknologi i klasselokalet. Den hurtige udrulning og de effektive betalingsmetoder betyder, at det var nemmere for lærerne at administrere udleveringen af nyttige apps i deres klasser.