Coleg Cambria forandrer undervisning og læring med Chromebooks og G Suite

Chromebooks virker bare. De er pålidelige og giver dig hurtig og nem adgang til G Suite. De studerende elsker at samarbejde om projekter både under og efter undervisningen.

Mark Brandish, chef for it-tjenester.

Udfordring

Behovet for flere computere er blevet større med udvidelsen af colleget, hvilket har lagt pres på it-afdelingen. Mark Brandish, chef for it-tjenester på Coleg Cambria, forklarer: "Vi havde desperat brug for flere computere, men ønskede ikke at bygge flere it-lokaler fyldt med stationære pc'er. Lokalerne var bare ikke fleksible nok til undervisning, og vi ønskede en mere mobil løsning. Vi overvejede at købe netbooks, men var ikke overbeviste om, at vi fik værdi for pengene." – Mark Brandish, chef for it-tjenester.

Løsning

Brandish mente, at Google Chromebooks (bærbare computere, der er hurtige, billige og nemme at administrere, så eleverne kan lære hvor som helst og når som helst) var svaret. Computerne skulle bruges i kombination med G Suite, Googles samarbejds- og kommunikationspakke. "Min afdeling var ikke sikker på, hvordan de ville blive brugt, men jeg kunne virkelig se potentialet. De studerende havde Microsoft Live@edu-konti, som de hovedsageligt brugte til delt lagerplads. Alle medarbejderne havde Microsoft Exchange-konti. Jeg vidste, at hvis vi gik over til G Suite, ville de se, hvad der kan opnås, når man samarbejder med andre", siger han. Brandish købte 30 Chromebooks i september 2011.