Academies Enterprise Trust viser vejen for britiske akademier med G Suite

Vi havde ingen anelse om, præcis hvor let det ville være at skifte, eller hvor mange muligheder overgangen til G Suite ville give os. Ud over at forbedre elevernes uddannelse kan vi også administrere de enheder, de bruger, på en meget nemmere måde.

Chris Meaney, IKT-direktør hos Academies Enterprise Trust

Udfordring

AET er engageret i at sikre, at alle studerende fra hver af de 76 akademier en dag kan deltage i lokal, regional og national økonomi, og hjælpe dem med at udvikle færdigheder og selvtillid, så de kan yde et værdifuldt bidrag til verden. I denne forbindelse er brugen af teknologi afgørende for sikre, at AET kan maksimere uddannelsesmulighederne. Academies Enterprise Trust var tidligere forhindret i at udforske undervisningsteknologiens fulde potentiale, fordi det tekniske udstyr var vildt forskelligt fra akademi til akademi. Uden et fælles system var det vanskeligt at skabe effektive processer og forenklede budgetstrukturer. Det betød, at hvert akademi arbejdede i en silo ud fra både fra et administrativt perspektiv og med hensyn til videndeling.

Løsning

I sommeren 2012 indførte AET G Suite for Education, den gratis webbaserede kommunikations- og samarbejdspakke, på uddannelsesinstitutionerne. Med produkter som blandt andet Gmail, Google Kalender, Google Drev, Google Sites og Google Classroom så AET potentialet, pakken kunne tilføre undervisningen i klasseværelset. Desuden ville den give bedre videndeling mellem akademierne, større administrativ effektivitet og give adgang fra hjemmet for alle. Akademierne har også implementeret mange Google Chromebooks – overkommelige browserbaserede bærbare computere, der giver hurtig, nem adgang til internettet – i klasseværelserne for at give alle elever mulighed for at få adgang til den nyeste teknologi.