University of Michigan forener 19 skoler i én samarbejdskultur med G Suite for Education

Udfordring

Michigans skoler og colleger fungerede som autonome akademiske enheder med flere forskellige teknologisystemer, der ikke bare var overflødige, men også inkompatible med hinanden. It-teamet på Michigan så en mulighed for at strømline teknologitjenesterne og introducere en mail-, kalender- og dokumentløsning, der åbnede op for et forbedret samarbejde.

"Da G Suite for Education blev indført, drog alle et lettelsens suk. Tidligere havde studerende og undervisere særdeles svært ved at holde deres oplysninger synkroniserede. Jeg er stadig ikke stødt på et værktøjssæt, der har så mange funktioner som G Suite."

Jeff Ringenberg, fakultetsmedlem i afdelingen Electrical Engineering and Computer Science

Løsning

Da Michigan indledningsvis overvejede at skifte løsning, opdagede it-teamet, at 40 til 50 procent af de mails, der blev sendt til Michigan-domænet, blev videresendt til Gmail. Efter at have modtaget input fra en bred tværfaglig vifte af elever, undervisere og administrativt personale besluttede Michigan sig i efteråret 2011 for at implementere G Suite for Education på alle skoler (undtagen den medicinske campus) til håndtering af mail, kalender og dokumenter.

Tak for din tilmelding

Fortæl os mere om dine interesser.