Siirry sisältöön

Elävöitä oppimista Jamboardilla

Innosta oppilaita oppimaan, yhteiskäyttämään ja osallistumaan uusilla aktiivisilla tavoilla Jamboard-mobiilisovelluksen tai 55-tuumaisen pilvipalvelupohjaisen kirjoitustaulun avulla.

jamboard-tuote
JAMBOARD-SOVELLUS

Kannusta oppilaita innovatiiviseen yhteistyöhön

Tehosta oppilaiden yhteistyötä ja osallistumista Google Cloudia hyödyntävällä Jamboard-sovelluksella. Oppilaat saavat tabletin kautta käyttöönsä monipuolisia muokkaustyökaluja, joiden avulla he voivat tehdä yhteistyötä muiden oppilaiden tai opettajien kanssa. Sovellusta voi käyttää myös selaimella.

jamboard-sovellus

Yksinkertainen kuin kirjoitustaulu, mutta älykkäämpi

Jamboard on älykäs näyttö. Voit näyttää nopeasti kuvia Google-hausta, tallentaa työn pilveen automaattisesti, käyttää helppolukuisen käsinkirjoituksen ja muodon tunnistustyökalua sekä piirtää näyttökynällä ja pyyhkiä sormella, aivan kuin käyttäisit kirjoitustaulua.

Jaa ideoita aivoriihissä tai luennoilla

Jamboard tuo oppimisen jokaisen Jam-istunnon osallistujan näkyville ja saataville. Jameja voi esittää helposti reaaliajassa Meetin kautta, joten jakaminen tai yhteyksien muodostaminen tosielämään on helppoa.

Oppilaat voivat osallistua Jameihin mistä tahansa

Opettajat voivat saada kaikki oppilaat osallistumaan oppimisprosessiin niin perinteisessä luokkahuoneessa, ryhmäseminaarissa kuin etäopiskelussakin. Jamboard-sovelluksen (Android ja iOS) avulla oppilaat ja opettajat voivat osallistua luovaan toimintaan helposti puhelimella, tabletilla tai Chromebookilla.

Jamboard

Älykkäämpää oppimista pilven kautta

Tehosta tuntisuunnitelmia ja tarjoa oppilaille uusia yhteistyötapoja Jamboard-näytön avulla.

Kipinää reaaliaikaiseen opetukseen ja yhteiskäyttöön

Voit luonnostella ideoita ja oppitunteja upealle, tarkalle ja ällistyttävän nopeasti reagoivalle 55 tuuman 4K-näytölle samaan tapaan kuin kirjoitustaululle. Voit pudottaa kuvia, lisätä muistiinpanoja ja tuoda sisältöä suoraan netistä tai Docsista, Sheetsista ja Slidesista, ja yhdistää kaikkeen tähän yhteiskäytön oppilaiden tai luokkakavereiden kanssa heidän sijainnistaan riippumatta.

Siirrettävä, tehokas ja valmis käyttöön luokkahuoneessa

Jamboard-näyttö on luokkahuoneen luovuuskeskus, jonka kytkemiseen tarvitaan vain yksi johto ja jota voi siirrellä helposti liikuteltavan telineen avulla. Näyttökynä ja pyyhekumi toimivat ilman laiteparin muodostamista, joten niistä ei voi loppua muste tai paristot.

Katso yleisimmät Jamboardia koskevat kysymykset

Kuinka moni henkilö voi käyttää Jamboardia samanaikaisesti?

Jamboard tukee enintään 16:ta samanaikaista kontaktipistettä yhdellä laitteella. Koko ryhmä voi liittyä samaan Jamiin toisten Jamboardien kautta sekä puhelimilla ja tableteilla, joissa on Jamboard-sovellus.

Paljonko Jamboard maksaa?

Google Workspace for Education ‑asiakkaille Jamboardin hinta on alimmillaan 4 999 $ (sisältää 1 Jamboard-näytön, 2 näyttökynää, 1 pyyhekumin ja 1 seinäkiinnikkeen), johon lisätään kertaluontoinen hallinnointi- ja tukimaksu (600 $). Toistuvaa vuosimaksua ei ole. Lähetä sähköpostia osoitteeseen jamboard-sales@google.com tai ota yhteyttä jälleenmyyjään.

Mitkä ovat Jamboardin tekniset ominaisuudet?

Tutustu Jamboardin ominaisuuksiin (PDF). Lisätietoja saat Jamboard-ohjekeskuksesta.

Katso, miten kouluissa käytetään Jamboardia innovatiivisesti

Aloita Jamboardin käyttö

Aloita Jamboardin käyttö luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella näiden hyödyllisten resurssien avulla.

Aloita

Kokeile Jamboard-sovellusta

Lataa sovellus ja aloita Jamboardin yhteiskäyttö luokassasi.

Osta Jamboard

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja autamme sinua Jamboardin ostamisessa.

Tilaa uutisia, vinkkejä ja materiaaleja suoraan sähköpostiisi.